[ad_1]

مقامات چینی پیش بینی می کنند تعداد افراد در تعطیلات سال نو امسال 40 درصد کاهش داشته باشد در مقایسه با سال 2019. طبق گفته وانگ بن ، کارمند این سازمان ، برنامه هایی برای واکسیناسیون کودکان و سالخوردگان در سراسر کشور برای جلوگیری از شیوع ویروس در نظر گرفته شده است. کمیسیون ملی بهداشت

خانم وانگ گفت ، پرسنل اصلی ، کارکنان کنترل مهاجرت و کارکنان صنعت حمل و نقل در اولویت فعالیت واکسیناسیون قرار خواهند گرفت. هدف این است که 50 میلیون نفر در فصل تعطیلات واکسینه شوند.

از 20 ژانویه ، چین 88 مورد جدید از عفونت COVID-19 در جامعه دارد که 46 مورد آن از استان جیلین در مرز شمال شرقی کره شمالی و روسیه است.

15 میلیون نفر در چین واکسن COVID-19 - 1

15 میلیون نفر در چین علیه COVID-19 واکسینه شده اند. (عکس: South China Morning Post)

روزهای قبل از سال نو چینی در چین زمانی است که اکثر مردم جهان هر سال در یک زمان به یک سفر می روند. این مناسبت به عنوان “جشنواره بهار” نیز شناخته می شود ، زیرا مردم این کشور برای جشن Tet به خانه خود بازمی گردند.

مقامات از مردم خواستند که در صورت لزوم به مسافرت نروند. بعضی از مکانها همچنین مردم را تشویق می کند قبل از ورود به شهرک به مقامات مراجعه کنند و نتایج آزمایش منفی را ارائه دهند.

با این حال ، وزارت حمل و نقل چین تخمین می زند که جمعیت این کشور حدود 1.7 میلیارد سفر در طول Tet انجام دهد (امسال در فوریه از تقویم کاهش می یابد). به طور متوسط ​​، روزانه حدود 40 میلیون مسافر وجود دارد.

وانگ سیچون ، کارمند ، گفت: اگرچه برآورد شده است که حجم سفر بیش از 40 درصد نسبت به مدت مشابه در سال 2019 کاهش یافته است ، اما فشار بر سیستم حمل و نقل ملی هنوز “نسبتاً زیاد” است زیرا باعث افزایش دو برابر ترافیک فعلی می شود. ترافیک.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های چین (CDC) نیز هشدارهای مکرر در مورد شیوع ویروس از زنجیره تأمین غذای سرد و هوای سرد زمستان را تکرار کرده است.

ما ویروس های فعال را در زنجیره های توزیع مواد غذایی سرد ، به ویژه غذاهای دریایی وارداتی و در بسته بندی ها پیدا کردیم.به گزارش South China Morning Post ، فنگ زیجیان ، معاون رئیس CDC چین گفت.

با این حال ، متخصصان می گویند تحقیقات بیشتری برای تعیین امکان زنده ماندن ویروس در ظروف ذخیره مواد غذایی سرد مورد نیاز است.

[ad_2]